Dagens lunch vecka 21

Dagens lunch 95 kr
I alla rätter ingår måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och smör. Kaffe och kaka. Lunchhäfte 10 kuponger 850 kr.
Take away 80 kr

Måndag

– Fiskgratäng med skaldjurssås och grön sparris. Serveras med gräslökspotatis.
– Pepparrotskött av högrev, inlagd gurka och rödbetor. Serveras med kokt potatis.
– Veg: Rostade grönsaker med grillad Halloumi och rostade pinjenötter.

Tisdag

– Tempura friterad Flundrafilé med dillfrästa cocktailtomater och citronmajonnäs. Serveras med paprikaris.
– Helstekt Fläskytterfilé med baconströssel och grönpepparsås. Serveras med ugnsbakad potatis.
– Veg: Ugnsbakad Blomkål med basilikadressing.

Onsdag

– Tomatpestoöverbakad sejfilé med vitvinssås. Serveras med örtkrossad potatis.
– Pulled pork på Fläskkarré med picklad rödlök och guacamoledressing, tortillabröd.
– Veg: Ostpanerad stekt aubergine med tomatpesto.

Torsdag

– Krämig Champinjonsoppa och tunna pannkakor med sylt och grädde.
– Bullfightmarinerad Kycklingfilé toppad med fetaost och granatäpple. Serveras med potatispuré.
– Veg: Broccoligratäng med bönor och paprika.

Fredag

– Havets wallenbergare med dillhollandaise. Serveras med kokt potatis.
– Nachopanerad schnitzel med tomatsmör. Serveras med rödvinssås och potatisgratäng.
– Veg: Zucchini och fetaostbiffar med tomatsmör.
Veckans vegetariska alternativ finns alla dagar.

© Gylle Hotell & Värdshus 2018