Dagens lunch vecka 3

Dagens lunch 95 kr
I alla rätter ingår måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och smör. Kaffe och kaka. Lunchhäfte 10 kuponger 850 kr.
Take away 80 kr

Måndag

– Ungsbakad sejfilé med lime- och ingefärssås. Serveras med kokt potatis.
– Rimmad kalvbringa med husets rotmos och kesellacreme.

Tisdag

– Pankopanerad fiskfilé med kall mangosås och semitomater. Serveras med örtslungad potatis.
– Ost- och salamifylld kycklingfilé med örtagårdssås. Serveras med rostad Nåspotatis.

Onsdag

– Smörstekt fiskfilé med stuvad bladspenat. Serveras med kokt potatis.
– Rödvinsbrässerad karré med skysås och coleslaw. Serveras med stekt potatis.

Torsdag

– Ärtsoppa med rimmat fläsk och tunna pannkakor. Serveras med sylt och grädde.
– Slottsstek med skysås och pressgurka. Serveras med kokt potatis.

Fredag

– Fiskgryta Marinate med dillrostade brödkrutonger. Serveras med pilaffris.
– Tomat- och whiskeymarinerad fläskytterfilé med skysås och bearnaisesås. Serveras med potatisgratäng.
Veckans vegetariska alternativ finns alla dagar.

© Gylle Hotell & Värdshus 2018